Η Puretone ιδρύθηκε το 1976 και είναι η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία κατασκευής ακουστικών βαρηκοϊας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτει ένα εξειδικευμένο επιτελείο τεχνικών και επιστημόνων που χρησιμοποιούν την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία για την κατασκευή ακουστικών βαρηκοϊας.

Η Puretone παράγει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που καλύπτουν κάθε βαρηκοϊα και κάθε απαίτηση. Η Puretone είναι διεθνών αναγνωστισμένη και εδώ και 38 χρόνια κερδίζει συνεχώς σημαντικά βραβεία όπως, Kent Exporter of the Year, Kent Business Personality of the Year (Jay Choudhry) και Queen’s Award for Export Achievement.

Το 2004 ο Jay Choudhry βραβεύτηκε από την Βασίλισσα της Αγγλίας για τη συμβολή του στον τομέα του εμπορίου και των ακουστικών βαρηκοϊας. Επίσης, το 2004 κέρδισε το βραβείο Εξαγωγών της Χρονιάς.

Το 2007 η Puretone ψηφίστηκε ως η Εταιρεία της Χρονιάς από Medway Business Awards και ως ο καλύτερος προμηθευτής αναλωσίμων από το AIHHP. Αυτό επαναλήφθηκε το 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 & 2013.

Επιλέξτε ένα απο τα παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και επικοινωνίστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή.

Η σειρά P Series της Puretone διαθέτει μεγάλη επιλογή μοντέλων, απαράμιλλης τεχνολογίας, με χαρακτηριστικά που
ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας NuEar βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων από το 1976.

Σχηματισμένο από εκατοντάδες ανεξάρτητους επαγγελματίες ακοής, το δίκτυο παρόχων NuEar εκτείνεται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια Αμερικάνικη εταιρεία η οποία αναπτύχθηκε έχοντας ως αξία ότι «Βοηθάμε τους ανθρώπους να ακούσουν. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ»

Το Hearing Independence καθοδηγεί ό,τι κάνουν. Δεν είναι μόνο αυτό που προσπαθούν να παρέχουν σε κάθε άτομο που περνάει από την πόρτα, είναι αυτό που τους κάνει διαφορετικούς από άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης ακοής.

Χρησιμοποιώντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και συνεργαζόμενοι με την πιο προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία του κλάδου της ακοής, φέρνουν τα αποτελέσματα που θέλετε και θα προσφέρουν τη δια βίου υποστήριξη που σας αξίζει.

Επίσκεψη στο Σπίτι

Κλειστε ραντεβού εντελως ΔΩΡΕΑΝ , για μια δοκιμή ακουστικού βαρηκοίας στο χώρο σας ! (Εντός Λέσβου)

Καλέστε μας για ραντεβού:
+30  2251022200

Ασφαλιστικά Ταμεία

Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένος πάροχος ΕΟΠΥΥ.

Αποκτήστε σήμερα το ακουστικό βαρηκοίας που σας ταιριάζει, μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου!

[ Πατήστε εδώ ]

Παιδική βαρηκοΐα

Μάθετε τι να κάνετε εάν νομίζετε ότι το παιδί σας έχει πρόβλημα ακοής.

 

[ Πατήστε εδώ ]